Despre noi

DESPRE NOI

Studioul
SUNPRINTS


Oferim cele mai moderne servicii în domeniul imprimării multicolore de tip InkJet precum și aplicarea imaginilor pe orice tip de material rigid sau în rolă, elemente de decor interior, mobilier printat, placări din sticlă, materiale publicitare POS, aplicații indoor și outdoor.

Activând pe piața Republicii Moldova din 2011, am reușit să ne manifestăm printr-o abordare individuală la fiecare client, inovații continue și dorință de a face lucruri frumoase în fiecare zi.

Serviciile noastre
• Imprimare format mare
• Construcții publicitate
• Decorațiuni de interior cu aplicarea imprimării

Oferim o gamă largă de servicii ce pornesc cu proiectare și crearea schițelor, aprobarea machetei de către client, selectarea celui mai potrivit tip de imprimare pentru tipul de serviciu ales și finalizarea lucrărilor cu instalare.

Pe ce printăm?

Tehnologia inovativă de print UV presupune posibilitatea aplicării imaginilor practic pe orice material rigid, cu condiția că este plat. Acesta pot fi: sticlă, sticlă organică, lemn, PAL, MDF, plastic PVC și PET, materiale pentru pardoseli, ceramică, gresie, faianță, fototapet, filme autoadezive, piele artificială, copertine, materiale textile, precum și pe orice alte materiale în placi sau role.

Tipuri de imprimare format mare

Imprimare Ultraviolet – (pe scurt imprimare UV) are cea mai mare rezistență mecanică și de păstrare a culorii. Culorile nu se estompează la soare până la 8 ani. Este potrivit pentru imprimarea pe sticlă, imprimare pe lemn și textile, printuri pe banner și vinyl, precum și pe alte materiale în plăci și rolă.
Imprimarea Eco-Solvent – este o alegere excelentă pentru imprimarea produselor publicitare sezoniere, care nu necesită o rezistență îndelungată la lumină. Viteza de fabricație mare, precum și prețul scăzut la un buget rezonabil de publicitate sunt un atu de luat în considerație chiar și la volume mari de imprimare.
Imprimarea Latex – este cel mai bun tip de imprimare pentru obiecte de decor interior. Cernelurile pe bază de apă sunt 100% ecologice, fără mirosuri neplăcute și substanțe volatile.

De ce Sun Prints

Activăm pe piața Moldovei din 2011, acumulând experiență de la an la an, am reușit să facem o echipă de profesioniști care sunt gata să ofere cu responsabilitate servicii la timp și calitativ. Avem abordare complexă față de fiecare client, ținem cont de dorințele și opiniile clienților noștri, ceea ce ne-a ajutat nu doar să câștigăm încrederea clienților noștri, ci și să devenim din ce în ce tot mai buni în meseria noastră.

Pentru informații suplimentare sau consultări, contactați managerii noștri la numerele de telefon menționate pe pagina de Contact.

avantajele noastre
De ce suntem
cei mai buni?

Clienții noștri