Decupare plotter

Decupare plotter


Decupare plotter

Decuparea plotter – este tăierea mecanică a foliei de vinil pentru producerea de autocolante, stickere, etichete, numere, litere, programe de lucru, elemente decorative, modele de șabloane pentru sablarea sticlei șai alte produse. Domenii de aplicare Cel mai des atunci când vorbim despre decuparea plotter, ne referim în primul rând la tăierea autocolantului, cum ar fi oracalul. Puteți tăia litere și numere de diferite culori și dimensiuni, program de lucru sau o imagine complexă aplicabilă pe sticlă, de exemplu. O imagine tăiată cu un plotter poate fi aplicată pe orice suprafață netedă, este utilizată pe scară largă pentru decorul vitrinelor, standurilor, vitraliilor. În plus, folosind decuparea plotter, este foarte ușor să faceți șabloane pentru sablare sau vopsire.

Posibilitățile de tăiere a plotterului

Echipamentele noastre pot funcționa la o lățime maximă de 1,6 metri (cel mai mare în țară), totodată de asemenea oferim servicii de lipire (aplicare) pe materialul de aplicare, cum ar fi plastic, sticlă, Di-Bond, plexiglas (acril/sticlă organică) sau materiale compozite.
Tipuri de decupare plotter
Decuparea plotter a autocolantului Oracal Tehnologia de tăiere a plotterului constă în tăierea stratului superior al peliculei de vinil cu un cuțit special de-a lungul unui contur prestabilit. Cuțitul taie doar filmul fără a atinge suportul de hârtie. Astfel puteți obține o varietate de inscripții, litere, numere, desene, autocolante, care sunt utilizate pentru aplicarea pe uși, sticlă, vitralii, vitrine sau suprafețele automobilelor (branding auto).Decupare plotter cu selectarea contururilor dorite Puteți comanda serviciul de decupare plotter cu selectarea contururilor care urmează a fi eliminate după procesul tăierii. Plotterul taie folia cu cuțitul pe conturul predefinit anterior, fără a atinge stratul inferior de hârtie portantă, după care porțiunile inutile ale filmului sunt eliminate (selectate) din imagine, lăsând doar locurile necesare ale modelului.
Decupare plotter cu selectarea contururilor dorite și striarea altor detalii pe folia de montare Este posibil să comandați decupare plotter cu selectarea unor anumite forme de diferite culori ce urmează să fie suprapuse, lipite, atașate pe filmul de bază care va fi montat pe produsul final. Folia de montare este lipită pe suprafața de lucru al peliculei de bază, după care este dezlipit de stratul inferior de hârtie și astfel imaginea rămâne lipită pe autocolantul de montare de bază.


De ce noi?

Suntem lideri pe piața de imprimare, decor și fabricarea de materiale promoționale. Decuparea plotter este unul din serviciile des prestate de către specialiștii noștri. Avem o bogată experiență în decuparea plotter și putem declara cu voce tare că o facem bine. Abordarea individuală pentru fiecare comandă, cele mai noi tehnologii și specialiști bine pregătiți garantează cel mai bun preț în cel mai scurt timp posibil, astfel încât să fiți mulțumit.Prețuri imprimare format mare

Imprimare Latex – de la 29 RON metru pătrat.
Imprimare UV – de la 39 RON metru pătrat.
Imprimare Eco-Solvent – de la 15 RON metru pătrat.


Proiectele noastre