Placări din sticlă (brâu)

Placări din sticlă (brâu)


Placări din sticlă

Placările din sticlă - mai sunt numite brâuri de bucătărie din sticlă călită/securizată, schimbă interiorul bucătăriei și creează un concept de design finalizat în spațiul de lucru a bucătăriei.

Proprietăți
Scopul lor principal este de a proteja pereții împotriva murdăriei de grăsimi, apă și resturi alimentare. Cu toate acestea pe lângă funcțiile practice, placările din sticlă joacă și rolul unui element de decor original. Un brâu din sticlă creează comoditate, protejează zona de pereții care se află între dulapurile suspendate ale bucătăriei și masa de lucru cu chiuveta și aragazul. Un brâu din sticlă este un element de bucătărie foarte funcțional, practic și ușor de întreținut. Se curăță cu orice soluție pentru curățarea sticlei. Suprafața sa netedă este foarte durabilă, deoarece sticla pentru brâurile de bucătărie este călită termic la temperaturi de peste 800 grade, ce îi oferă o duritate ridicată.

Alegerea imaginii pentru imprimare

 

Un brâu din sticlă nu oferă doar comoditate și durabilitate, ci este și un supliment frumos designului tău. Cea mai interesantă etapă din întregul proces este alegerea unei imagini, care desigur ar trebui să fie plăcută privirii. Orice imagine imprimată va aduce originalitate, schimbând aspectul general al interiorului bucătăriei tale. Aveți ocazia să vă familiarizați cu opțiunile noastre de imagini pentru șorț de bucătărie din catalogul nostru sau la următoarele link-uri:


 

Tipuri de sticlă folosită

 

Atunci când alegeți sticla pentru brâul de bucătărie, este necesar să țineți cont de anumite aspecte ale lucrării precum: tipul plitei/aragazului, lungimea celei mai mari sticle din care urmează să fie creat brâul de bucătărie, imaginea pe care intenționați să o aplicați pe suprafața sticlei. Pentru nuanțe deschise (toate culorile pastelate), se recomandă utilizarea sticlei ultra clare („Diamant/Extraclear”).

Sticla din care este făcut șorțul de bucătărie poate fi de mai multe tipuri:

● Sticlă obișnuită/crudă – din silicat de 5-6 mm grosime
● Sticlă securizată de 4mm

● Sticlă ultra clară – („Diamant, Extraclear”)

● Sticlă lacobel (sticlă vopsită) grosime de 4 mm
Avantajele brâurilor noastre de bucătărie
Executăm brâurile de bucătărie din sticlă călită și crudă, acest lucru ne permite să evidențiem o serie de avantaje incontestabile care determină utilizarea lor pe scară largă în interiorul bucătăriei:

1. Versatilitate, această metodă de decorare este perfectă pentru a fi utilizată în decorațiunile de interior, oricare nu ar fi direcția stilistică a încăperii. Suprafața sticle conferă camerei un plus de originalitate și luciu. Datorită posibilității de a aplica imagini, un șorț de bucătărie din sticlă poate juca rolul unui centru compozițional al bucătăriei, oferind culoare, stil și originalitate interiorului.


2. Este absolut ecologic, umiditatea nu se acumulează pe suprafața sticlei, ce exclude apariția și dezvoltarea bacteriilor sau a mucegaiului. Sticla este rezistentă la detergenții și solvenții chimici.3. Simplitatea și ușurința de întreținere și îngrijire, indiferent de complexitatea și gradul de murdărire, pot fi îndepărtate cu ușurință folosind soluții obișnuite pentru sticlă;

4. Rezistență la impact, rezistență la zgârieturi, durabilitate, rezistență la umiditate și schimbări de temperatură (rezistă la temperaturi de până la 240°C).

5. Siguranță în exploatare, sticla este acoperită pe spate cu o peliculă de protecție pentru a reda o rezistență sporită la șocurile mecanice la care este supusă zona de lucru;.
Procesul de fabricație

 

Luarea măsurilor exacte este absolut necesară pentru buna executare a proiectului, în acest moment se determină necesitatea găurilor pentru prize și întrerupătoare, cât și numărul acestora, precum și costul total de fabricație a șorțului de bucătărie.

Procesul de fabricație al brâului din sticlă include mai multe etape:

1. Luarea măsurilor
2. Selectarea imaginii

3. Pregătirea machetei pentru imprimare

4. Imprimarea imaginii pe sticlă
5. Montarea

 

Pregătirea machetei pentru imprimare După alegerea imaginii și determinarea dimensiunii dorite, designerii noștri realizează o machetă pentru viitorul șorț de bucătărie și vi-l propun spre aprobare. Dacă este necesar, se face o imprimare de test (proba de culoare) pentru a evalua corespunderea nuanțelor și calitatea imaginii. După aceea, începe procesul propriu-zis de executare.

Imprimarea
În activitatea noastră, folosim tehnologia de imprimare ultraviolet – direct pe sticlă, care se bazează pe aplicarea de cerneluri speciale pe suprafața interioară a sticlei, care se polimerizează sub influența razelor UV. Pentru a menține claritatea și integritatea imaginii, aplicăm un autocolant de protecție de 100 microni pe partea interioară a sticlei, care totodată sporește siguranța mecanică a brâului.

Montarea
1. Instalarea se efectuează cu ajutorul suporturilor decorative și distanțierelor cu capace, care sunt închise cu dopuri cromate decorative. În acest caz, panoul nu este montat lipit de perete, ci la distanță. Distanța depinde de tipul prizonului - de la 1,5 cm la 3 cm. Este foarte convenabil să folosiți acest tip de montare dacă suprafața peretelui nu este perfect netedă. Avantajul fiind capacitatea de a scoate sau a schimba panoul în cel mai scurt timp posibil, iar instalarea durează aproximativ două ore. 2. A doua metodă de fixare se realizează cu ajutorul cleiului special de înaltă rezistență. Prin această metodă panoul se lipește efectiv și la propriu de perete. În acest scop se folosesc tipuri speciale de adeziv pentru sticlă, neutru din punct de vedere chimic. Acest tip de instalare este unul de preferat, deoarece crește rezistența structurii datorită numărului mai mare de puncte de contact cu peretele. În acest caz, peretele poate avea mici diferențe de înălțime (până la un centimetru).

 
De ce noi?

Suntem lideri pe piața pentru brâurilor de bucătărie personalizate din sticlă. O abordare individuală a fiecărei comenzi, cele mai noi tehnologii și o echipă de profesioniști bine pregătiți garantează cel mai bun preț fără a pierde din calitate. Producem întotdeauna calitativ și la timp. Ne puteți încredința fabricarea produsului dorit, iar noi vom face bucătăria dvs. unică.
Proiectele noastre