Tablouri multicanvas

Tablouri multicanvas


Tablouri multicanvas

Tablourile multicanvas (tablouri modulare sau tripticele) – sunt imagini împărțite în fragmente, fiecare fragment este realizat pe diferite pânze, apoi așezate una lângă alta, formând o compoziție atipică și originală. Acestea completează perfect spațiul interior, ajutând la individualizarea stilului spațiului dumneavoastră, plasând corect accentele de design.

Domenii de aplicare
Tendința omenirii spre confort și comoditate a contribuit la apariția picturilor modulare în designul interiorului atât a casei cât și a biroului. Au devenit populare pentru amenajarea spațiilor camerelor de locuit, birourilor, sălilor, coridoarelor, umplând spațiul. Realizate de profesioniști, tablourile modulare pentru decorul de interior aduc un farmec aparte și redă spațiului amenajat originalitate suplimentară.

Posibilitățile imprimării tablourilor (multicanvas)
Tehnologia imprimării cu latex și UV, pe care o folosim la fabricarea tablourilor multicanvas, ne permite să obținem un nivel ridicat de reproducere a culorilor reale, să obținem compoziții colorate și originale, să transformăm în mod eficient încăperea. Cernelurile UV și Latex nu se estompează, nu se decolorează și nu se fisurează, sunt rezistente la temperaturi extreme și umiditate ridicată, nu reacționează cu solvenții, ceea ce asigură longevitatea imaginii speciale. Pânzele sunt complet sigure și ecologice, astfel încât utilizarea lor în interior este larg răspândită.
Cum sunt imprimate tablourile multicanvas

 

Imaginile sunt imprimate cu o imprimantă modernă pe o pânză naturală cu o textură mată sau lucioasă. La necesitate este posibil de aplicat lacul acrilic pentru finisaje, care se aplică pe pânză. Lacul acrilic oferă un aspect mai complet pânzei, îmbunătățește contrastul, accentuează textura pânzei, protejează suplimentar de influența factorilor externi, cum ar fi: temperatura, umiditatea, razele UV, praful etc.
Procesul de fabricare a tablourilor multicanvas

 

Compania noastră oferă o gamă completă de servicii pentru producția de tablouri multicanvas în Moldova, ce includ:


● Selectarea imaginii în conformitate cu stilul interiorului și gusturile clientului.
● Crearea unei machete al viitorului tabloului modular, inclusiv amplasarea sa.

● Imprimarea pe pânză sau pe panouri de sticlă.

● Transportarea și instalarea tabloului multicanvas.
Vă vom ajuta să transformați aspectul interiorului apartamentului sau biroului dvs., făcându-l colorat și original. Contactați consultanții noștri pentru a afla prețurile picturilor modulare și pentru a face comandă.
Alegerea imaginii pentru imprimare

 

Oferim o gamă uriașă de imagini (peste 70 de milioane), inclusiv imagini 3D, permițându-vă să creați inclusiv efect tridimensionale deosebite. Tablourile modulare pot îmbunătăți proporțiile vizuale ale camerei, oferind impresia spațiului suplimentar. Aveți ocazia să vă consultați varietatea noastră de imagini ce pot fi imprimate pe tablouri multicanvas din catalogul nostru sau puteți să trimiteți imaginea dvs., iar specialiștii noștri vor fi bucuroși să vă ajute să creați o machetă pentru viitorul tablou multicanvas. 

Alegerea poziționării segmentelor tabloului multicanvas

 ● vertical – segmentele sunt aranjate unul deasupra celuilalt, de jos în sus;
● orizontal – segmentele sunt aranjate una după alta paralel cu podeaua;

● mixt – combină cele 2 opțiuni anterioare;

● deplasate – segmentele sunt poziționate la întâmplare, iar unele sunt la o distanță destul de îndepărtată de cele de la marginea compoziției.
Cum se aranjează tablourile multicanvas în interior

 

Primul lucru de care trebuie să vă ghidați este dimensiunea camerei. Cu cât este mai mică suprafața camerei, cu atât mai mici vor fi tablourile secționate de pânză și în consecință, cele mai mari tablouri sunt potrivite numai pentru camere spațioase și înalte. Ce privește locația compoziției, în majoritatea cazurilor poate fi un perete liber din spatele canapelei, la capul patului, într-un coridor lung, în partea opusă zonei de lucru a bucătăriei.

De ce noi?

Suntem lideri pe piața de imprimare și decorațiuni de interior cu aplicarea imprimării. Tablourile multicanvas este unul din serviciile des prestate de către specialiștii noștri. Avem o bogată experiență în crearea tablourilor multicanvas și putem declara cu voce tare că o facem bine. Abordarea individuală pentru fiecare comandă, cele mai noi tehnologii și specialiști bine pregătiți garantează cel mai bun preț în cel mai scurt timp posibil, astfel încât să fiți mulțumit.Prețuri pentru tablouri multicanvas

Există mai mulți parametri care formează prețul final al tablourilor multicanvas, cum ar fi diametrul ramelor făcute, dimensiunile și suprafața totală a pânzei, serviciile de design. Contactați-ne pentru mai multe detalii.


Proiectele noastre


« de 2 »