Imprimarea Latex

Imprimarea Latex

Imprimarea Latex

Imprimarea Latex – este cel mai potrivit tip de imprimare pentru interior. Vopselele pe bază de apă sunt sută la sută ecologice, fără mirosuri neplăcute și substanțe volatile. Densitatea optică sporită vă permite să obțineți rezultate excelente atunci când imprimați fototapete, tablouri pe pânză, autocolante și abțibilduri, piele ecologică, precum și la imprimarea pe textile sau backlite pelicule și banner.

Domenii de aplicare

Imprimarea Latex, datorită caracteristicilor sale deosebite, se folosește semnificativ în decorarea spațiilor locative și comerciale, la imprimarea de fototapet, tablouri din pânză și abțibilduri, confecționarea elementelor decorative din piele ecologică și textile.
Totodată, grafica publicitară imprimată pe autocolant sau banner cu ajutorul tehnologiei latex – posedă proprietăți coloristice unice, rezistență medie la razele solare și se manifestă printr-un excelent raport preț/calitate.

Proprietățile imprimării Latex

 

Siguranța ecologică garantată. La imprimarea Latex nu se elimină substanțe dăunătoare organismului. Lățimea rolelor de până la 1600mm. Se usucă instantaneu. Datorită temperaturii ridicate de întărire, imprimarea Latex vă permite să aplicați imaginile pe tapet, autocolant și banner, plasă, textile backlite, și alte tipuri de materiale textile pentru casete luminoase și decorațiuni. În același timp, vopselele Latex sunt aderente perfect pe aproape orice materiale neabsorbante, nu se tem de umiditate și sunt rezistente la intemperii.
Are o calitate excelentă de imprimare fotografică. Imprimarea Latex vă permite să obțineți imagini cu o rezoluție de 1200 dpi, poate fi aplicată inclusiv pe materiale semitransparente și este deosebit de precisă ce ține de redarea culorilor reale. Dispunem de două imprimante Latex cu lățimea maximă de 1620 mm.

 

Avantajele imprimării Latex

Avantajele imprimării Latex

  • ● La imprimare nu se emit substanțe nocive, este complet sigur pentru sănătate;
  • ● Posibilitatea utilizării unei game largi de materiale imprimabile;
  • ● Optimizarea procesului de imprimare – printuri uscate la ieșirea din imprimantă, imprimare la viteză mare;
  • ● Printuri rezistente mai mult de trei ani fără aplicarea laminării și mai mult de 5 ani cu laminare;
  • ● Calitate excelentă de imprimare – imagini clare și vii;

 


De ce noi?

Folosim cerneluri UV exclusiv inofensive, care după uscare nu elimină nicio substanță toxică. Imprimantele noastre UV sunt performante, cele mai moderne ce oferă niște parametrii calitativi deosebiți al printurilor. Avem experiență pe piața imprimărilor, tipografiei și poligrafiei de mai mult de 8 ani. Producem mereu calitativ și la timp. Pentru informații suplimentare contactați-ne la numerele de telefon din pagina de contact.


Prețuri imprimare format mare

Imprimare Latex – de la 29 RON metru pătrat.
Imprimare UV – de la 39 RON metru pătrat.
Imprimare Eco-Solvent – de la 15 RON metru pătrat.


Proiectele noastre


« de 2 »