Casete luminoase

Casete luminoase


Casete luminoase

Casetele luminoase (light boxes) – sunt unul dintre cele mai populare tipuri de publicitate în aer liber și fabricare a construcțiilor publicitare, precum și una din cele mai eficiente modalități de a atrage atenția clienților atât la lumina zilei cât și pe timp de noapte. Casetele luminoase arată mai bogat decât panourile publicitare convenționale, ele pot fi folosite atât în publicitatea stradală cât în cea de interior, de exemplu în centrele comerciale.

Domenii de aplicare
Casetele luminoase sunt folosite de mult timp ca metodă de publicitate în aer liber pentru decorarea intrărilor în centrele comerciale, buticurilor, magazinelor, precum și ca soluții în decorarea spațiilor de interior. Tehnologiile moderne au transformat simplu panou publicitar iluminat într-o casetă luminoasă care atrage privirile clienților. Cu ajutorul casetelor luminoase puteți decora fațada magazinului sau puteți crea construcții publicitare complexe al unui centru comercial prin aplicarea unui design exclusiv. Cu un cost de producere destul de mic, casetele luminoase pot deveni o metodă publicitară de neînlocuit fără cheltuieli exagerate.

Tipuri de casete luminoase

 

În ciuda posibilităților mari legate de forma sa, designul casetelor luminoase este aproape același la toate. Carcasa este compusă din pereți laterali și spatele din plastic PVC, PAL sau aluminiu (dibond), care pot fi acoperite cu film de vinil în culoarea cerută de client. Pentru producerea părții frontale, se folosește un panou care permite trecerea luminii din material textil, banner retroiluminat sau sticlă organică. Sursele de lumină sunt introduse în mijlocul structurii, fiind compuse din lămpi fluorescente sau LED-uri.

Casetele luminoase pot fi:

1. Cu o singură latură – au o singură față și sunt atașate cu partea din spate la peretele sau fațada clădirii.
2. Cu două laturi – are 2 fețe luminate, este fixată cu un suport (braț) perpendicular pe fațada/peretele clădirii. Lumina de fundal se află în interiorul casetei.

3. Casetele luminoase ultrasubțiri de exterior și interior – sunt cel mai des folosite în designul încăperilor. Grosimea lor este de 60-90 mm. Sunt potrivite pentru meniuri atașate de perete, vitrine, standuri în sălile de expoziții.

4. Casete luminoase puse pe podea sau suspendate – astfel de casete luminoase sunt de cele mai multe ori informative, se potrivesc pentru conferințe de afaceri, seminare etc. Acestea sunt utilizate ca semne și indicatoare în centrele comerciale sau centrele de afaceri uriașe.
5. Casete luminoase ondulate – casetele luminoase pot fi de diferite forme. Alegerea depinde de dorința clientului și de scopul publicitar în sine. Cu ajutorul unei casete luminoase de o formă neregulată vă puteți crea logo-ul care să vă aducă recunoașterea ușoară a mărcii.

 

Procesul fabricării

 

Casetele luminoase sunt cel mai des o structură cu un cadru dreptunghiular în interiorul căreia există LED-uri, datorită cărora este se face iluminarea de fundal. Cadrele pentru casetele ușoare sunt confecționate din diverse materiale precum: plastic PVC, PAL, policarbonat, plexiglas, aluminiu (dibond), metal. Cutiile de plastic sunt considerate cele mai ieftine. Aluminiul poate fi vopsit în orice culoare. Partea frontală este confecționată din materiale cu permeabilitate luminoasă, cum ar fi materiale textile sau banner retroiluminat, acril (plexiglas), pe care e posibil de imprimat orice imagine, logo sau text. Aceasta este cea mai ieftină și optimă variantă de creare a unei casete luminoase.
 

Instalarea și demontarea casetelor luminoase
Crearea casetelor luminoase este doar o parte din muncă. Proiectul finalizat necesită o montare atentă. Înaintea montării casetei, se realizează pregătirea suprafeței, însumând toate comunicațiile necesare iluminării. În cazul lucrărilor la mare înălțime se folosesc echipamente speciale care ridică lucrătorii și asigură montarea casetei în sine. Montarea se realizează cu ajutorul unor instrumente speciale care permit instalarea pe suprafețe de orice tip. Complexitatea generală a procedurii precum și greutatea structurii fac necesară atragerea de specialiști pentru instalarea și demontarea casetelor luminoase.

 
De ce noi?

O abordare profesionistă, cele mai recente tehnologii și personal bine pregătit vor ajuta la alegerea celei mai bune opțiuni pentru crearea de casete luminoase. Luăm în considerare fiecare nuanță de la dezvoltarea proiectului până la instalare. Folosim materiale de înaltă calitate care vor ține mult timp, în ciuda vântului, a soarelui și a precipitațiilor. Producem întotdeauna calitativ și la timp. Pentru mai multe informații, contactați-ne la numerele de telefon enumerate pe pagina de contact.Prețuri imprimare format mare

Imprimare Latex – de la 29 RON metru pătrat.
Imprimare UV – de la 39 RON metru pătrat.
Imprimare Eco-Solvent – de la 15 RON metru pătrat.


Proiectele noastre


« de 2 »