Imprimare UV rolă

Imprimare UV rolă

Imprimare UV rolă

Imprimarea UV rolă – este o tehnologie modernă de imprimare a materialelor în role cu vopsele UV întăribile, care sunt uscate (fotopolimerizate) sub influența razelor ultraviolete de un spectru specializat, formând un strat de polimeri pe materialul imprimat.

Domenii de aplicare
Principalele avantaje ale imprimării UV rolă sunt – rezistența sa la razele solare și orice condiții meteorologice, varietatea materialelor pe care este posibil de imprimat precum și posibilitatea de a printare cu vopsele de culoare albă. Se folosește la crearea de bannere (care nu se decolorează la soare), grafică publicitară, imprimarea pe autocolant (oracal și oracal perforat), abțibilduri, casete luminoase (lightbox), tavane extensibile, prelate camioane (tir), copertine și marchize,. De asemenea, aceasta este una dintre cele mai eficiente modalități de a produce o cantitate mare de produse publicitare într-un timp scurt, fără a sacrifica calitatea. La imprimarea UV rolă, de obicei apelează producătorii de publicitate în aer liber, fototapetului, tablourilor pe pânză, publicității grafice pe ferestre și autocolante auto. Datorită vopselelor UV rezistente la razele solare – bannerele, textilele, peliculele (oracal) și alte produse își păstrează culoarea și intensitatea ei timp îndelungat, motiv pentru care a devenit foarte popular în ultima perioadă.
Posibilitățile imprimării UV rolă
  Se poate printa UV în role de până la 2050 mm lățime și până la 50 metri lungime. Materialul de bază pe care se imprimă poate fi de diferite grosimi, culori sau nuanțe, poate fi transparent și semitransparent. Imprimarea poate fi realizată pe diverse tipuri de banner, autocolant, hârtie, film, copertină, plasă, țesătură, tapet, pânză și textile. În funcție de condițiile în care va fi utilizată publicitatea sau decorul, se selectează și tipul de material folosit la printare. Totodată se poate printa și în mai multe straturi precum – imprimare în dublu CMYK, sau CMYK-W-CMYK – pentru a obține efecte specifice, de exemplu – vizibilitatea imaginii din ambele părți sau intensitatea coloristică sporită la iluminare, care pot fi obținute doar cu ajutorul imprimării ultraviolet.


De ce noi?

Folosim cerneluri UV exclusiv inofensive, care după polimerizare nu elimină nici-o substanță toxică. Imprimantele noastre UV de ultimă generație, oferă calitate garantată la imprimare pe orice tip de material în rolă. Avem experiență de peste 8 ani pe piața imprimărilor UV, eco-solvent și latex. Producem mereu calitativ și la timp. Pentru informații suplimentare contactați-ne la numerele de telefoane din pagina de contacte.


Prețuri imprimare format mare

Imprimare Latex – de la 29 RON metru pătrat.
Imprimare UV – de la 39 RON metru pătrat.
Imprimare Eco-Solvent – de la 15 RON metru pătrat.


Proiectele noastre


« de 2 »