Aplicații de vinil pe vitrine și mașini

Aplicații de vinil pe vitrine și mașini


Aplicații de vinil pe vitrine și mașini

Aplicații de vinil pe vitrine și mașini – este o tehnologie publicitară care folosește filmul autoadeziv (oracal) în variantă opacă, perforată sau translucidă (transparentă). Aceasta este o opțiune ieftină, eficientă pentru publicitatea pe suprafețele externe a transportului corporativ, a vitrinelor, ferestrelor și a intrărilor în spațiile comerciale. Aceasta este una dintre cele mai des folosite metode de informare a publicului cu privire la brandul, produsele și serviciile dumneavoastră.

Domenii de aplicare
Brandingul unei mașini sau a unei vitrine face posibilă să oferiți informații despre compania dumneavoastră sau despre ofertele curente interesante. O astfel de publicitate este întotdeauna atractivă, ceea ce îmbunătățește efectul de recunoaștere al brandului sau produsului tău. Folosind această metodă de promovare a afacerii, orice companie poate să se facă cunoscută sau informeze consumatorii despre cele mai recente oferte. O metodă pentru brandingul vehiculelor este utilizarea numelui companiei și a informațiilor de contact (adresă și telefon) ca metodă de recunoaștere a companiei. Uneori informația importantă este plasată pe părțile laterale ale mașinilor și reprezintă atât o reclamă cât și informație utilă pentru serviciile de taxi.

Avantajele aplicațiilor de vinil
Câteva plusuri care vă permit să preferați aplicațiile de vinil:

● Simplitate în utilizare
● Preț rezonabil
● Durabilitate


Procesul de fabricare

 

Sarcina decorării cu publicitate a unui transport sau a unei vitrine poate fi rezolvată în diferite moduri. În funcție de scopul dorit, putem găsi soluția optimă alegând tehnologia și particularitățile pregătirii imaginilor pentru aplicare pe vinil. De exemplu la un bugetul redus pentru publicitate, are sens să folosim culoarea caroseriei automobilului existent ca fundal pentru aplicarea imaginii pe vinil, a logo-urilor de mică dimensiune și a inscripțiilor.
La etapa realizării machetei, designerul vă va ajuta în alegerea imaginii și va face o machetă la cum ar urmă să arate mașina dumneavoastră. Este important să știți că pentru aplicațiile de vinil sunt potrivite doar machetele făcute în vector în unul sau mai multe straturi. Pentru aplicarea unei imagini rastru (fotografii) pe mașină, mai întâi se folosește imprimarea pe film autocolant.
Pregătirea filmului. După ce culorile filmelor sunt selectate și macheta aprobată, proiectantul pregătește pentru tăiere și îl trimite la atelier, unde filmul este tăiat direct de un plotter cu sau fără alegerea pieselor care urmează a fi aplicate.

Cerințe față transport înainte de lipire

1. Mașina este curățată înainte de lipire; varianta ideală este imediat după spălarea mașinii.
2. Vopseaua mașinii ar trebui să fie din fabrică. Suprafețele revopsite și grunduite reduc semnificativ proprietățile de fixare al filmului autoadeziv.

3. Aplicarea are loc într-o cameră caldă, uscată, fără praf. Acesta este atelierul nostru sau încăperea clienților care face față cerințelor menționate anterior.

 

După lipire nu se recomandă spălarea mașinii timp de 10-14 zile, astfel încât stratul de fixare al filmului să se lipească bine. Iarna, după lipire, este necesar să păstrați mașina cel puțin 24 de ore la o temperatură peste + 10°C.

 
De ce ne aleg pe noi?

Managerii noștri vă vor ajuta să alegeți cea mai potrivită soluție pentru aplicații de vinil, iar designerii noștri vor crea o machetă, după confirmarea dvs., vor trimite spre tăiere cu plotterul. Puteți încredința aplicarea de vinil specialiștilor noștri sau să o faceți singuri. Producem întotdeauna calitativ și la timp, pentru asta suntem recomandați. Pentru mai multe informații, contactați-ne la numerele de telefon menționate în pagina de contact.Prețuri imprimare format mare

Imprimare Latex – de la 29 RON metru pătrat.
Imprimare UV – de la 39 RON metru pătrat.
Imprimare Eco-Solvent – de la 15 RON metru pătrat.


Proiectele noastre