Decorațiuni de interior

Toate serviciile categoriei "decoratiuni de interior"

Decorațiuni de interior cu print

Imprimarea digitală – este cea mai originală metodă de creare a elementelor unice și exclusive in domeniul decorațiunilor de interior. Se printează pe mobilier, uși, tapet și pânză, pereți și tavane. Procesul de fabricare constă în aplicarea imaginilor pe orice obiecte și materiale de design interior – rigide și rolante. Aceasta este o oportunitate unică de a evidenția anumite elemente din interiorul Dvs prin aplicarea de imagini și desene.

Domenii de aplicare
La moment, imprimarea format mare este folosită pe scară largă în decorarea obiectelor de interior și va fi o soluție excelentă de design. Aceasta ajută la personalizarea oricărei încăperi, făcând-o mai colorată și spațioasă. Puteți evidenția pereții biroului dumneavoastră cu fototapet sau panou decorativ, totodată puteți comanda aplicații din autocolant pe suprafețele din sticlă, într-un timp rapid puteți decora spațiile companiei în conformitate cu stilul corporativ dorit. Imprimarea UV poate personaliza mobilierul și alte elemente din restaurantul dumneavoastră, cafeneaua sau magazin, făcându-l mai atractiv în ochii clienților.
Imprimarea Eco-Solvent este potrivită pentru a fi folosită la toate tipurile de expoziții și construcții publicitare de interior. De exemplu la crearea de panouri informative și panouri publicitare, pancarte și standuri, afișe și orice tip de expoziții. Astfel imprimarea format mare a obiectelor de interior va îndeplini o funcție de publicitate, atrăgând clienți noi și promovând contacte noi.
Utilizarea printurilor va fi o soluție excelentă de design în spațiile de locuit: dulapuri glisante, mobilier de bucătărie, mese, tavane extensibile, picturi murale, brâuri de bucătărie (șorțuri), fototapet, tablou din pânză – iată unele din cele mai des întâlnite obiecte de decor pe care sunt imprimate imaginile dumneavoastră.

Posibilitățile imprimării format mare
Aplicăm imaginea pe orice materiale rigide care are o suprafață plată și uniformă: lemn, metal, sticlă, plastic (PVC), ceramică, piatră, placă de spumă (carton mousse), sticlă organică, acril, stiren, PAL, MDF, carton și o varietate largă de materiale compozite, inclusiv Di-bond și multe altele. Tehnologiile de imprimare pe care le folosim în activitatea noastră sunt absolut inofensive și ecologice, pot fi utilizate în spații rezidențiale, fără a dăuna sănătății. Sunt rezistente coloristic – garanția păstrării culorii este de 10 ani.
Imprimarea este posibilă și pe orice material flexibil în rolă, cum ar fi: tapet, pânză, materiale textile, vinil, hârtie, copertină, plasă, textil perforat. Utilizarea imprimării format mare nu are limite de imaginație.
Aplicăm imagini pe brâuri de bucătărie, picturi murale, fototapet, creăm imprimeuri pe mobilă, tablouri modulare pe pânză sau lemn, panouri decorative din sticlă, piatră și alte materiale. Toate acestea vor completa interiorul locuinței cu confort sau vor oferi unicitate afacerii dumneavoastră.
Avantajul decorațiunilor de interior cu print este că puteți folosi cel mai obișnuit mobilier din birou sau apartament, care ulterior va putea fi decorat cu orice modele și machete de imagini pe care le alegeți.De ce noi?

O abordare complexă la fiecare comandă, cele mai noi tehnologii și personal bine calificat garantează cel mai bun preț fără a sacrifica din calitate. Peste 9 ani de experiență pe piața imprimărilor, poligrafiei și tipografiei. Producem întotdeauna calitativ și la timp. Pentru mai multe informații, contactați-ne la numerele de telefon menționate pe pagina de contact.Prețuri imprimare format mare

Imprimare ultraviolet – de la 150 lei metru pătrat.


Proiectele noastre


« de 2 »