Imprimare Eco-Solvent

Imprimare Eco-Solvent

Imprimare Eco-Solvent

Imprimarea Eco-Solvent – este o metodă clasică și sigură de imprimare cu vopsele pe bază de diluant. Tehnologia și-a luat numele datorită utilizării de cerneluri pe bază de Eco-Solvenți speciali, care emit mai puțin miros în comparație cu vopselele dure cu solvent, de asemenea are o durabilitate ridicată.

Domenii de aplicare
Această tehnologie este cel mai adesea folosită pentru fabricarea lucrărilor de publicitate interioară și exterioară, cum ar fi: bannere, autocolante, backlite, stickere, panouri publicitare, brandwall-uri, roll-up, afișe, panouri stradale, standuri verticale, precum și alte obiecte de grafică exterioară și interioară în spațiu deschis. Datorită accesibilității, această tehnologie de imprimare este folosită și pentru producerea de afișe, fototapete, tablouri și alte obiecte care sunt folosite pentru decorarea interiorului.
Posibilitățile imprimării Eco-Solvent
  Calitate excepțională împreună cu prețul redus, fac ca acest tip de imprimare să fie cel mai des folosit în domeniul publicității vizuale. Rezistența la umiditate de asemenea este una dintre caracteristicile atractive, iar din cele opuse putem menționa un miros specific în primele zile după imprimare și pierderea saturației culorii la interacțiunea cu razele solare. Imprimarea Eco-Solvent este o alegere excelentă pentru imprimarea publicității sezoniere, materialelor care nu necesită o rezistență lungă la lumină. Viteza rapidă de executare, precum și prețul scăzut al imprimării la un buget rezonabil de publicitate este un atu greu de combătut. Se potrivește excelent pentru aplicații de autocolant (oracal), grafic de lucru, colantări auto, imprimare bannere, plasă și alte tipuri de materiale publicitare. Lățimea maximă a rolei de imprimare este de 1600 mm.

De ce noi?

Abordarea personalizată a fiecărei comenzi, cele mai noi tehnologii și personalul bine instruit, garantează cel mai bun preț pentru imprimarea Eco-Solvent, fără a pierde calitatea. Producem întotdeauna calitativ și la timp. Pentru mai multe informații, contactați-ne la numerele de telefon din pagina de contact.


Prețuri imprimare format mare

Imprimare Latex – de la 29 RON metru pătrat.
Imprimare UV – de la 39 RON metru pătrat.
Imprimare Eco-Solvent – de la 15 RON metru pătrat.


Proiectele noastre


« de 2 »