Litere volumetrice

Litere volumetrice


Litere volumetrice

Litere volumetrice – sunt cel mai des întâlnit tip de publicitate stradală, utilizat atât în aer liber, cât și în interior. Literele volumetrice sunt unul dintre cele mai principale instrumentele de promovare atât a obiectelor comerciale cât și a altor obiecte, inclusiv de menire socială sau administrație publică. Atrag atenția și sunt mult timp memorate de trecători. Literele volumetrice arată frumos, au un grad sporit de lizibilitate în comparație cu casetele luminoase standarte și panourilor clasice.

Domenii de aplicare
Acestea sunt folosite pentru a atrage atenția potențialilor clienți la intrarea în magazine, cafenele și alte instituții din sectorul serviciilor atât publice cât și comerciale. De asemenea sunt folosite la decorarea birourilor, expozițiilor, promovarea brandurilor sau ca și formă de publicitate. Literele volumetrice iluminate cu ajutorul becurilor LED sunt mult mai eficiente decât literele fără iluminare, deoarece sunt mult mai atractive și decât literele volumetrice neiluminate ale concurenților.

Tipuri de litere volumetrice

Literele plate neiluminate – sunt o opțiune de investiție ideală fără a cheltui prea multe resurse financiare. Astfel de construcții publicitare pot fi create din materiale precum: plastic PVC, sticlă organică (plexiglas), acril, polistiren, material compozit din aluminiu, oțel inoxidabil.

Litere volumetrice neiluminate – de obicei sunt create din plastic (PVC, plexiglas). Este o opțiune ieftină pentru acele companii pentru care orele de zi sunt suficiente pentru a atrage clienți.

Litere volumetrice luminoase – ca și bonus de atractivitate sunt cu iluminare internă LED, acestea sunt un instrument de publicitate bun pentru companiile care lucrează inclusiv noaptea sau pentru o atenție suplimentară din partea potențialilor clienți în timpul orelor nocturne. Acest tip de construcții publicitare deja este o formă de publicitate mai scumpă decât literele volumetrice neiluminate, deoarece folosesc elemente electrice complexe din LED-uri speciale și transformatoare care trebuie să fie durabile.

Litere volumetrice cu iluminare pe fundal – sunt potrivite pentru acele cazuri când trebuie să evidențiați literele de culoare neagră sau o altă culoare închisă prin care iluminarea normală nu este posibilă deoarece negrul nu permite trecerea luminii. Cel mai des sunt folosite câteva tipuri de materiale: plasticul PVC, acrilul, dibond-ul, metalul etc.

Litere volumetrice din acril cu iluminarea pereților laterali – întreaga literă este din acril. Peretele din spate este realizat din plastic PVC. Lumina de ambianță radiantă oferă un efect 3D în orice parte a zilei.

Litere volumetrice cu iluminare de fundal și față iluminată – diferența principală față de literele volumetrice iluminate obișnuit este că întreaga față a fiecărui element (literă) este umplută cu LED-uri – ceea ce face reclama mai vie și atractivă. Literele sunt vizibile de departe, culorile sunt mai pronunțate, iar imaginea de ansamblu pare mai prezentabilă. Sunt o soluție publicitară excelentă pentru cluburile de noapte.

Procesul de fabricare a literelor volumetrice
Se face designul viitorului produs. Se creează macheta viitorului panou cu litere volumetrice. Sunt luate în considerare dorințele clientului cu privire la font, dimensiuni, culori. În baza acestor doleanțe, experții deliberează o concluzie cu privire la procesul de executare a sarcinii. Macheta este creată ținând cont de locul amplasării viitoarei construcții publicitare pe bază de litere volumetrice.
Are loc proiectarea construcției metalice pe care vor fi plasate literele volumetrice. Cadrul metalic este creat dintr-o o țeavă specială. Se ia în calcul un macheta literelor volumetrice elaborate anterior.
Indiferent de materialul ales, detaliile pentru literele goale sunt tăiate folosind echipamente laser de înaltă precizie. Asamblarea se poate face prin lipire sau sudare.
Literele sunt fixate de construcția metalică. Se folosesc elemente de fixare speciale, datorită cărora puteți demonta eficient și rapid semnele (literele) pentru a fi ușor instalate pe viitor.
Se trece la testarea literelor volumetrice. Construcția publicitară este conectată la rețea de curent și arde continuu timp de 2–2,5 zile. Dacă în timpul testării nu au fost observate întreruperi de funcționare, produsul finit este furnizat clientului.
După efectuarea pașilor necesari, panoul cu litere volumetrice este montat la locul indicat de client și este conectat la sursa de alimentare cu curent electric.De ce noi?

O abordare profesionistă, cele mai recente tehnologii și personal bine pregătit vă vor ajuta la crearea celei mai optimale construcții publicitare pe bază de litere volumetrice. Raportul dimensiunilor fațadei, combinația de culori și poziția geometrică, toate astea sunt luate în considerare în procesul dezvoltării proiectului. Folosim materiale de înaltă calitate, durabile în ciuda vântului, soarelui și a precipitațiilor. Producem întotdeauna calitativ și la timp. Pentru mai multe informații, contactați-ne la numerele de telefon enumerate pe pagina de contact.Prețuri imprimare format mare

Imprimare Latex – de la 29 RON metru pătrat.
Imprimare UV – de la 39 RON metru pătrat.
Imprimare Eco-Solvent – de la 15 RON metru pătrat.


Proiectele noastre


« de 2 »